Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Μια φορά και έναν καιρό σε ένα απομακρυσμένο δάσος ζούσαν τρεις αδερφές.Η ζωή τους ήταν μοναχική και απομονωμένη από τον έξω κόσμο, μιας και από πολύ μικρές ήταν ορφανές. Ήταν πολύ αγαπημένες μεταξύ τους. Αυτές ομως ειχαν καποιες μαγικες δυναμεις που μονο αυτες γνωριζαν.
    Ενα κρυο βραδυ του χειμωνα μια απο τις τρεις αδερφες βγηκε εξω στο δασος για να μαζεψει ξυλα και ξαφνικα ακουσε καποιες φωνες να ζητουν βοηθεια.Η κολελα μολις ακουσε τις φωνες ετρεξε κατευθειαν στις αδερφες της να τους πει τι εγινε.Εκεινες μολις ακουσαν τι συνεβει πηγαν στο δασος για να δουν.
   Οταν εφτασαν στο σημειο που ακουστηκαν οι κραυγες ειδαν ενα κοριτσακι να κλαιει.Τοτε την ρωτησαν τι εγινε.Το κοριτσακι πανικοβλητο ειπε πως πηγαινοντας προς το χωριο της εμφανηστικε το πνευμα του δασους και την κυνηγουσε.Ακουγοντας την οι τρεις αδερφες τις αποφασισαν να την παρουν στο σπιτι τους και να την βοηθεισουν.Εκει με τις υπερφυσικες τους δυναμεις εφτιαξαν φαρμακα και εκλεισαν τις πληγες της κοπελας με την μαγια τους.Την επομενη μερα ηταν και παλι υγειης.Το κοριτσακι δεν ηξερε πως να ευχαριστισει τις κοπελες και φευγοντας υποσχεθικε πως θα περνα να τις βλεπει οποτε πηγενει προς το χωριο της.
   Απο τοτε οι τρεις κοπελες με την μαγεια εγιναν γνωστες για την ιστορια με το κοριτσακι και πολλοι ανθρωποι απο τοτε στρεφονται προς αυτες και ζητουν βοηθεια οποτε χρειαστουν.

SUPERHEROES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου